MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Marynowane skórki arbuza: Skórki z arbuza można marynować w...
fot. Pixabay

Jesz tylko czerwoną część arbuza? To błąd! Jego skórka ma wyjątkowe właściwości. Zobacz jakie, a już nigdy jej nie wyrzucisz!

Skórka od arbuza - jak wykorzystać ją w kuchni?

Marynowane skórki arbuza: Skórki z arbuza można marynować w zalewie octowej z dodatkiem przypraw, takich jak goździki, cynamon, imbir czy anyż. Marynowane skórki arbuza są pysznym dodatkiem do sałatek, kanapek, burgerów lub serwowane jako przystawka.

Zobacz również

Juwenalia Politechniki Łódzkiej - to będzie koncertowy weekend PROGRAM

NOWE
Juwenalia Politechniki Łódzkiej - to będzie koncertowy weekend PROGRAM

Była miss na odważnym zdjęciu! Jej piersi zakrył tylko siateczkowy top!

NOWE
HIT DNIA
Była miss na odważnym zdjęciu! Jej piersi zakrył tylko siateczkowy top!

Polecamy

Przedsiębiorcy muszą mieć się na baczności. Oszuści obierają ich za cel

Przedsiębiorcy muszą mieć się na baczności. Oszuści obierają ich za cel

Czy wesele bez alkoholu może się udać? Zobacz, jak je zorganizować

Czy wesele bez alkoholu może się udać? Zobacz, jak je zorganizować

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak

Masz takie objawy? Po nich rozpoznasz, że w organizmie rozwija się rak