MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zazwyczaj to szef pokładu ustala na odprawie przed lotem (w...
fot. gettyimages.com/Svitlana Hulko

Kuchnia w samolocie. Kiełbasa z czosnkiem i krewetki. Steward zdradza tajniki przygotowania jedzenia w podróży. Co zabrać na pokład?

Kto odpowiada za podanie i przygotowanie jedzenia?

Zazwyczaj to szef pokładu ustala na odprawie przed lotem (w różnych liniach może to wyglądać inaczej), która konkretnie osoba z personelu pokładowego jest odpowiedzialna za podanie i przygotowanie jedzenia.

Zobacz również

Światowy Dzień Krwiodawcy w Sandomierzu. Były podziękowania i życzenia od burmistrza

Światowy Dzień Krwiodawcy w Sandomierzu. Były podziękowania i życzenia od burmistrza

Rybobranie 2024. Dżem dał czadu! Szukajcie się na zdjęciach! ZDJĘCIA

Rybobranie 2024. Dżem dał czadu! Szukajcie się na zdjęciach! ZDJĘCIA

Polecamy

Przesłodki Pikachu w stroju nurka? Poznaj oficjalną maskotkę Mistrzostw Pokémon

Przesłodki Pikachu w stroju nurka? Poznaj oficjalną maskotkę Mistrzostw Pokémon

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca