MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Skórka tego warzywa jest jak najbardziej jadalna, ale...
fot. pixabay.com

Obierasz skórki owoców i warzyw? Wcale nie musisz tego robić! Zobacz rośliny, które z powodzeniem zjesz w całości

Bakłażan

Skórka tego warzywa jest jak najbardziej jadalna, ale dopiero po ugotowaniu lub upieczeniu. Panierowane plasterki bakłażana? Zostawiamy skórkę, nie tylko poprawi smak, ale pozwoli też zachować spójność smażonych plastrów. Faszerowany bakłażan? Również zostawiamy skórkę. Jedynie w przypadku dań, takich jak baba ganoush powinniśmy obrać bakłażany ze skórki.

Zobacz również

Te firmy zapowiadają podwyżki. Pensje mogą wzrosnąć o ponad 7 proc.

Te firmy zapowiadają podwyżki. Pensje mogą wzrosnąć o ponad 7 proc.

Kultowy Rajd Rowerowy Galerii Pomorskiej już 22 czerwca. Trwają zapisy
Materiał informacyjny

Kultowy Rajd Rowerowy Galerii Pomorskiej już 22 czerwca. Trwają zapisy

Polecamy

Horror w ulubionym wakacyjnym kraju Polaków! Nie do wiary, co znalazły dzieci!

Horror w ulubionym wakacyjnym kraju Polaków! Nie do wiary, co znalazły dzieci!

Od czerwca duże zmiany w zastrzeganiu nr PESEL. Kto skorzysta?

Od czerwca duże zmiany w zastrzeganiu nr PESEL. Kto skorzysta?

Wydarzenie Perspektywy Women in Tech Summit 2024 zainaugurowane przez Barbarę Nowacką

Wydarzenie Perspektywy Women in Tech Summit 2024 zainaugurowane przez Barbarę Nowacką