MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 2
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych...
fot. Monika Schröder/pixabay.com

Przyrządzasz tak kurki? Niszczysz ich właściwości zdrowotne. Leśnicy wyjaśniają, czemu lepiej ich nie smażyć. Jak przygotować je prawidłowo?

Nie smaż i nie sól kurek! Leśnicy wyjaśniają, czemu nie należy tego robić. Tak przyrządzisz pieprzniki jadalne, aby były smaczne i zdrowe

Smażenie i solenie kurek pozbawia je właściwości leczniczych związanych z działaniem przeciwpasożytniczym. Grzyby te po odpowiednim przygotowaniu odrobaczają organizm, a także chronią wątrobę i wzrok.

Zobacz również

Budowa kładki na zakopiance. Akcja z montażem wielkich przęseł

Budowa kładki na zakopiance. Akcja z montażem wielkich przęseł

Budowa kładki na zakopiance. Akcja z montażem wielkich przęseł

Budowa kładki na zakopiance. Akcja z montażem wielkich przęseł

Polecamy

Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

PILNE
Awaria Banku Millenium, PKO BP i BLIK – raporty spływają do sieci

7 turystycznych pomysłów na Dzień Dziecka. Zachwycające atrakcje dla całej rodziny!

7 turystycznych pomysłów na Dzień Dziecka. Zachwycające atrakcje dla całej rodziny!

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka