MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

W ten wypiek można wgryźć się z zachwytem. Oto fenomenalne precle z sezamem. Poznaj przepis prosto z Jerozolimy

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w jednakowych proporcjach. W swoich książkach podróżniczo-kulinarnych zabierał czytelników do Włoch, Aten, Stambułu, Hiszpanii i Portugalii.

Zobacz również

Taniec, ruch, wyobraźnia. Wybierz się w artystyczną podróż
Artykuł sponsorowany

Taniec, ruch, wyobraźnia. Wybierz się w artystyczną podróż

Szaleństwa na torze, czyli Wrak Race w Paterku. Wszystko dla ciężko chorego Olusia

Szaleństwa na torze, czyli Wrak Race w Paterku. Wszystko dla ciężko chorego Olusia

Polecamy

100 proc. frekwencji przez 9 lat. Internauci dyskutują o nagrodach za obecność

100 proc. frekwencji przez 9 lat. Internauci dyskutują o nagrodach za obecność

Pożary w Grecji: MSZ wydało komunikat dla Polaków

Pożary w Grecji: MSZ wydało komunikat dla Polaków

Najlepsze kolory na upał. Noś je, kiedy z nieba leje się żar

Najlepsze kolory na upał. Noś je, kiedy z nieba leje się żar