MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

W ten wypiek można wgryźć się z zachwytem. Oto fenomenalne precle z sezamem. Poznaj przepis prosto z Jerozolimy

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun to pasjonat jedzenia, historii i kultury w jednakowych proporcjach. W swoich książkach podróżniczo-kulinarnych zabierał czytelników do Włoch, Aten, Stambułu, Hiszpanii i Portugalii.

Zobacz również

Światowy Dzień Krwiodawcy w Sandomierzu. Były podziękowania i życzenia od burmistrza

Światowy Dzień Krwiodawcy w Sandomierzu. Były podziękowania i życzenia od burmistrza

Rybobranie 2024. Dżem dał czadu! Szukajcie się na zdjęciach! ZDJĘCIA

Rybobranie 2024. Dżem dał czadu! Szukajcie się na zdjęciach! ZDJĘCIA

Polecamy

Przesłodki Pikachu w stroju nurka? Poznaj oficjalną maskotkę Mistrzostw Pokémon

Przesłodki Pikachu w stroju nurka? Poznaj oficjalną maskotkę Mistrzostw Pokémon

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Pożywna zupa „dziad z babą". Pyszna i łatwa do zrobienia

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca

Jak zrobić perfekcyjną bułkę tartą? Jeden trik sprawia, że jest rumiana i chrupiąca