W ramach tych działań pod nazwą "Na cztery fajerki..." odbyły się kursy dekorowania potraw, warsztaty oraz pokazy kulinarne oraz florystyczne. Zwieńczeniem projektu była pelplińska impreza, a na niej premiera i promocja wydawnictwa pod tytułem "Kociewie na talerzu".
Opracowanie i wydanie publikacji było ostatnim elementem, dopełnieniem całości projektu. Z Kociewskim Forum Kobiet wydawnictwo stworzyła Lokalna Organizacja Turystyczna Kociewie z Tczewa.
Pozycja ta łączy promocję regionalnej kuchni i zarejestrowanych produktów regionalnych z opowieścią o atrakcjach Kociewia Tczewskiego. Jest też informator turystyczny.
echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?